Toastmasters Europe - Amsterdamse Brugman Club       
   
Amsterdamse Brugman Club
Toastmasters Europe 
Public url for this Club
http://abc.tmclub.eu

Username:

Password:

 Remember meI forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREECandidates for District 59 - 2019/2020

Candidates for District 107 - 2019/2020

Candidates for District 109 - 2019/2020

 


easy-Speak Training


District 59 Belgium, France, Luxembourg, Netherlands, Monaco

District 95 Denmark, Germany, Norway, Sweden

District 107 Andorra, Portugal and Spain

District 108 Estonia, Finland, Latvia, Lithuania and Poland

District 109 Austria, Bulgaria, Cyprus, Greece, Italy, Lichtenstein, FYR Macedonia, San Marino, Switzerland and Vatican City

District 110 Croatia, Czech Republic, Hungary, Rep. of Moldova, Romania, Slovakia and Ukraine

District U Undistricted Clubs in Europe


Hoofdpagina      

 

Mailen met ABC Toastmasters           Aanmelden voor eerstvolgende clubavond.

Inschrijfformulier om lid te worden

Voel je je vrij om een usernaam op deze website aan te maken door linksboven op "Register" te klikken en beide tabbladen van "Registration" én "Personal" in te vullen. Zo heb je toegang tot alle Toastmasters clubs in Amsterdam en heel Zuid-West Europa.


 
Amsterdamse Brugman Club
Wil je leren om zelfverzekerd te spreken in het openbaar en gaandeweg leidinggevende ervaring op te doen?
 
Facebook Profile
 

Een kundig en zelfverzekerd spreker en leider zijn, dat wil jij toch ook? Kom dan naar de Amsterdamse Brugman Club! Want bij ons leer je niet alleen het A-B-en-C van het publiekelijk spreken en leiden, maar als je wilt ook nog het X-Y-en-Z! De ABC-club is dus het alfa en omega voor iedereen die zich wil bekwamen in het openbaar spreken. Denk aan docenten en studenten, managers en verkopers, coaches en artsen, ZZP’ers en directeuren... en natuurlijk mensen die het alleen maar doen omdat het zo leuk is!

De ABC-club gelooft dat het publiekelijk spreken en leiden een kwestie is van veel doen. Daarna krijg je complimenten én opbouwende kritiek van je clubgenoten, zodat je je de keer erop kunt verbeteren. Want een clubavond kent niet alleen voorbereide en geïmproviseerde speeches, wij evalueren elkaar ook voortdurend. Wij kijken naar de techniek en de effectiviteit van het optreden, maar ook naar het taalgebruik (inclusief stopwoordjes!) en het binnen de tijd blijven. Dat doen wij over en weer in steeds wisselende rollen, maar het belangrijkste is dat wij dit altijd respectvol en opbouwend doen. Cruciaal bij de ABC-club is namelijk die veilige en vriendelijke leeromgeving, waardoor ieder clublid boven zichzelf kan uitstijgen.

De ABC-club is de jongste loot aan de eerbiedwaardige stam van de internationale Toastmasters-familie. Deze non-profitorganisatie richt zich uitsluitend op het verbeteren van communicatie- en leiderschapsvaardigheden. Dat doet zij al 92 jaar met op dit moment ruim 350.000 leden in 16.000 clubs in 142 landen. Nederland kent 35 Toastmaster-clubs met 850 leden, waarvan 9 clubs met circa 300 leden in de regio Amsterdam. De beroemdste speeches van mensen als Barack Obama, Margaret Thatcher en Ronald Reagan werden (goeddeels) door Toastmasters geschreven!

De ABC-club en haar avonden zijn Nederlandstalig. Het lesmateriaal is in het Engels, dus enige kennis van deze taal is vereist.

Interesse?
Geweldig! Je bent van harte welkom om een clubavond te bezoeken. Dit kost je niets en verplicht je tot niets. Meld je komst wel even via hier aan. Wij kunnen je dan opvangen, begeleiden en een onvergetelijke avond bezorgen. Na elke clubavond is er een borrel, zodat je de clubleden kunt leren kennen en al je vragen kunt stellen.

Kosten

  • bezoek als gast: gratis!

  • lidmaatschap van de ABC-club kost € 90,00 per half jaar.
    Bij eerste inschrijving komt hier €25,00 bij voor het lesmateriaal en inschrijvng bij Toastmasters International. Spotgoedkoop dus!

Agenda en locatie
De ABC-club komt elke eerste, derde en vijfde vrijdagavond van de maand bijeen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Kortom, direct uit je werk en nog voor je weekend goed en wel begint! De vijfde vrijdagavond van de maand is altijd een speciale clubavond. Denk aan workshops, thema-avonden, clubwedstrijden en natuurlijk feesten! Wij komen samen in:

StayOkay Zeeburg

Timorplein 21

1094 CC Amsterdam

Let op: in de Indische Buurt geldt betaald parkeren (€ 2,40 per uur) van 09.00 tot 21.00 uur.

Links

 

Toastmaster Automation v2.20 - Powered by easy-Speak   © 2005-19 MalW

Terms and Conditions (Revised 2018-04-23)       Privacy Policy (Revised 2018-04-23)
The names Toastmasters International and all other Toastmasters International trademarks and copyrights are the sole property of Toastmasters International
This website is developed, supported and financed by Toastmaster members for use in their own clubs and is only available to Toastmaster clubs. It is not financed or supported by Toastmasters International in any way.