Toastmasters Europe - Epe Toastmasters       
   
Epe Toastmasters
Toastmasters Europe 
Public url for this Club
http://epe.tmclub.eu

Username:

Password:

 Remember meI forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREEeasy-Speak Training


District 59 Belgium, France, Luxembourg, Netherlands, Monaco

District 95 Denmark, Germany, Norway, Sweden

District 107 Andorra, Portugal and Spain

District 108 Estonia, Finland, Latvia, Lithuania and Poland

District 109 Austria, Bulgaria, Cyprus, Greece, Italy, Lichtenstein, FYR Macedonia, San Marino, Switzerland and Vatican City

District 110 Croatia, Czech Republic, Hungary, Rep. of Moldova, Romania, Slovakia and Ukraine

District U Undistricted Clubs in Europe


Toastmasters Epe - Heerde  

Leren, Groeien maar bovenal Plezier

Spreken in het openbaar of voor een groep. Voor velen van ons vaak spannend. Klamme handen, de gedachten maken overuren om te bedenken wat je wilt gaan zeggen. En dan vooral hopen, hopen dat wat je hebt bedacht er een beetje fatsoenlijk uitkomt.

Als je je daarin herkent, of gewoon omdat je het leuk vindt, kan je bij Toastmasters Epe terecht om ervaring op te doen in het spreken voor een gezelschap. Wij zijn een speeltuin om te oefenen voor wat je in de praktijk kan gebruiken. Of het nu een speech is, een toast of zo voor de vuist weg iets vertellen, het kan allemaal. Belangrijkste pijlers binnen onze club zijn respect, oprecht, elkaar willen helpen en plezier!

Om een goed beeld te krijgen van hoe het er aan toe gaat en wat je kan leren willen wij je van harte uitnodigen om eens een avond bij ons bij te wonen. Door het open karakter van de avond en onze leden zal je je snel op je gemak voelen. We kunnen dan ook meer vertellen over het toastmasters programma wat er voor zorgt dat Groeien, Leren en Persoonlijke Ontwikkeling geborgd worden.

En de prijs, daar hoef je het niet voor te laten. En voor je een keuze maakt mag je zeker drie keer vrijblijvend komen om te sfeer te proeven. Tenslotte moet het wel bij je passen en dat begrijpen wij als geen ander.

We hopen je snel te mogen ontmoeten bij Toastmasters Epe – Heerde

Over Toastmasters International 

Toastmasters International is een non-profit organisatie, die bestuurd wordt door een door de leden gekozen Raad van Bestuur. De eerste Toastmasters club werd op 22 oktober 1924 in Santa Ana, Californie, door Ralph C. Smedley opgericht, die het idee om anderen te helpen effectiever te leren spreken bedacht en ontwikkelde. Meer clubs werden gevormd, en Toastmasters International werd onder de wet van Californie op 19 december 1932 opgericht. 

De organisatie heeft nu 270.000 leden in 13.000 clubs in 116 landen. Toastmasters International's hoofdkantoor bevindt zich in Rancho Santa Margarita, Californie. Hier werkt 70 man personeel, die naast ondersteunende diensten en educatief materiaal het maandelijkse magazine vervaardigen en een interactieve website aanbieden. 

 
 

Toastmaster Automation v2.20 - Powered by easy-Speak   © 2005-19 MalW

Terms and Conditions (Revised 2018-04-23)       Privacy Policy (Revised 2018-04-23)
The names Toastmasters International and all other Toastmasters International trademarks and copyrights are the sole property of Toastmasters International
This website is developed, supported and financed by Toastmaster members for use in their own clubs and is only available to Toastmaster clubs. It is not financed or supported by Toastmasters International in any way.