Toastmasters Europe - Timisoara Toastmasters Club       
   
Timisoara Toastmasters Club
Toastmasters Europe 
Public url for this Club
http://timisoara.tmclub.eu

Username:

Password:

 Remember meI forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREEeasy-Speak Training


District 59 Belgium, France, Luxembourg, Netherlands, Monaco

District 95 Denmark, Germany, Norway, Sweden

District 107 Andorra, Portugal and Spain

District 108 Estonia, Finland, Latvia, Lithuania and Poland

District 109 Austria, Bulgaria, Cyprus, Greece, Italy, Lichtenstein, FYR Macedonia, San Marino, Switzerland and Vatican City

District 110 Croatia, Czech Republic, Hungary, Rep. of Moldova, Romania, Slovakia and Ukraine

District U Undistricted Clubs in Europe


Home  
About Our Club

Bine ai venit la Clubul Timisoara Toastmasters. Suntem un club public de Oratorie si Leadership in limba romana si suntem parte din reteaua mondiala a Organizatiei Toastmasters. Membrii au ocazia sa isi cizeleze abilitatile de comunicare, de ascultare si de leadership in cadrul clubului nostru.

UN MEDIU DE INVATARE PRIETENOS, CE SE DEFINESTE PRIN SPRIJIN RECIPROC

Membrii nostri au in comun o atitudine deschisa si o dorinta de a se ajuta reciproc in scopul dezvoltarii abilitatilor de oratorie si leadership.

  • Iti doresti sa te exprimi mai coerent in fata unui public?
  • Cauti un stil de exprimare personal mai eficient?
  • Vrei sa iti dezvolti calitatile de Leader?

Oricare ar fi obiectivul tau, Toastmasters iti ofera mediul propice pentru a-ti atinge dezideratele.

 
Facebook Profile Twitter Account YouTube Account
 
No Pictures found which match your criteria
 

Cauti sa iti imbunatatesti abilitatile de Comunicare si Leadership? Sa iti relansezi cariera? Sa iti dezvolti increderea in sine?

Acesta e locul potrivit. Din 1924  Toastmasters International a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca si tine, din toate colturile lumii, sa devina oratori si leaderi plini de incredere.

Toastmasters International este un reper mondial in dezvoltarea abiliatilor de comunicare si leadership, cu mai mult de 270.000 membri in peste 13.000 cluburi din 116 tari. Aceasta retea de cluburi, impreuna cu programul unic de invatare prin practica, te pot ajuta cu siguranta sa te dezvolti.

Toastmasters iti va da abilitatile si increderea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient in orice situatie. Fie ca esti profesionist cu experienta, student, parinte casnic sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, placuta si convenabila metoda de a castiga competentele de comunicare. Vei invata cum sa:

  • Iti formulezi si exprimi ideile in mod eficient
  • Fii convingator si increzator cand sustii prezentari
  • Iti imbunatatesti abilitatile de relationare interpersonala

Acum e momentul! Poti deveni oratorul si leaderul la care aspiri! Leaderii increzatori si carismatici nu s-au nascut invatati. Pe masura ce evoluezi in Toastmasters vei avea ocazia sa iti pui abilitatile in practica prin organizarea si moderarea intalnirior, dar si motivandu-i pe cei din jur sa te sustina. Poti deveni un mai bun negociator. Castiga increderea celorlalti. Inspira-ti echipa!

Hai in vizita la urmatoarea noastra intalnire – oaspetii sunt mai mult decat bine veniti! Nu vei regreta!

 
Misiunea Toastmasters

O afirmare a valorilor pe care le avem in comun

Fiecare club Toastmasters are aceeasi misiune, definita clar in urmatoarele cuvinte:

Oferim o experienta de invatare pozitiva si bazata pe sprijinul reciproc, prin care membrii capata increderea de a-si dezvolta abilitatile de comunicare si leadership, ducand la mai multa incredere in sine si dezvoltare personala.

Prin intermediul acestei misiuni, fiecare membru Toastmasters capata o intelegere clara a scopului clubului, iar organizatia per ansamblu beneficiaza de pe urma unui set comun de valori si obiective.

 

Toastmaster Automation v2.20 - Powered by easy-Speak   © 2005-19 MalW

Terms and Conditions (Revised 2018-04-23)       Privacy Policy (Revised 2018-04-23)
The names Toastmasters International and all other Toastmasters International trademarks and copyrights are the sole property of Toastmasters International
This website is developed, supported and financed by Toastmaster members for use in their own clubs and is only available to Toastmaster clubs. It is not financed or supported by Toastmasters International in any way.